Categorie: Artikel
Publicatiedatum: oktober 01, 2024

Koppert lanceert vernieuwde Neveneffecten app

Koppert lanceert vernieuwde Neveneffecten app

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat we onze Neveneffecten app hebben vernieuwd en nieuwe functies en verbeteringen hebben toegevoegd om telers te helpen hun geïntegreerde gewasbeschermingsprogramma's te optimaliseren. De app geeft momenteel kritisch advies over de neveneffecten van chemische middelen op biologische bestrijdingsmiddelen en bestuivers aan meer dan 40.000 gebruikers wereldwijd.

“Bij Koppert streven we naar voortdurende innovatie”, zegt productmanager Tom Vroegop. De nieuwe en verbeterde functies van onze Neveneffecten app maken het een van de meest uitgebreide en effectieve Integrated Pest Management tools op de markt.

De Koppert One Neveneffecten app beoordeelt de compatibiliteit van verschillende bestrijdingsmiddelen, waarbij rekening wordt gehouden met zowel directe effecten zoals sterfte of een belemmerde ontwikkeling van eieren of poppen, als indirecte effecten zoals een verminderd voortplantingsvermogen van nuttige microben en insecten, problemen met vervelling of een afstotend effect.

Digitale Assistent

Nieuw in de vernieuwde Neveneffecten app is Koppert's Digitale Assistent, waarmee de Neveneffecten app de eerste digitale tool van Koppert is met deze geavanceerde AI-tool. De nieuwe Digitale Assistent op de app won in juni de internationale GreenTech concept award voor zijn potentieel om bij te dragen aan de bevordering van duurzame landbouw. Nu is de Digitale Assistent klaar voor het eerste commerciële gebruik, waarbij telers informatie kunnen opvragen via de standaard zoekfunctionaliteit van de app of door de Digitale Assistent om advies te vragen. Dankzij deze flexibiliteit kunnen gebruikers zelf kiezen hoe ze informatie willen opvragen. Andere nieuwe functies zijn de zoekgeschiedenis, waarmee eerdere zoekopdrachten van de gebruiker kunnen worden getraceerd, en een verbeterd ontwerp en interface om de gebruikerservaring te verbeteren.

Koppert One portaal

De Neveneffecten app zal beschikbaar zijn via het nieuwe Koppert One portaal. “Digitale tools zoals de Neveneffecten app en nieuwe diensten zullen worden geïntegreerd in dit ene digitale touchpoint. De lancering van Koppert's vernieuwde Neveneffecten app markeert daarom ook de wereldwijde introductie van het Koppert One-portaal”, legt Vroegop uit.

De Koppert One Neveneffecten app biedt:

  • Uitgebreide gegevens: Toegang tot een gedetailleerde database om weloverwogen beslissingen te nemen over de integratie van chemische bestrijdingsmiddelen met biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving.

  • Verbeterde besluitvorming: De digitale assistent beantwoordt snel en betrouwbaar alle vragen over bijwerkingen.

  • Deskundige kennis: Profiteer van meer dan 55 jaar opgebouwde kennis om uw Integrated Pest Management strategieën te verbeteren.

Nu beschikbaar

Huidige gebruikers worden op de hoogte gebracht van de upgrade via app-meldingen of pop-ups op de website. Nieuwe gebruikers kunnen de app downloaden in de App Store of Google Play en meteen de nieuwe functies ontdekken. De websiteversie is hier beschikbaar.